IKC i Bergen er i gang

knarrstart

Det 46. IKC er i full gang i Bergen, og disse dagene har vist hvilken fantastisk uke vi har i vente.

På lørdagen samlet gamle og nye IKC seilere seg til åpning på den nye flotte klubbhuset til Bergen seilforening.  Med åpningstaler og flaggsermoni ble det en pangstart på arrangementet. Bokstavelig talt om man regner med været.

Etter skippermøte og båttrekning var det søndag klart for tune up og første race. Det var mange ivrige seilere som ville starte det første tellende racet, og på det fjerde forsøket kom vi endelig i gang . Det ble en lang dag på fjorden, med sol og vind rundt 3-4 m/s
Jon Perkins vant både tune up og 1.race av IKC
Etter en lang og strålende dag på fjorden, var alle invitert til privat party hos våre hyggelige verter i Bergen.

Mandagen ble en lang dag med 3 race. Med flotte forhold på Raunefjorden var det klart for hard konkurranse. Det var absolutt ingen selvfølge hvor man skulle befinne seg på banen, da fordelene skiftet til stadighet.  Vinden blåste opp til 3. og siste race, som ga en spennende og flott avslutning på dagen.
Jon Perkins fortsatte der han slapp dagen før, og gikk inn til ny første førsteplass i IKC`s 2.race.
Lars Gottfredsen tok 1. plass i både 3. og 4. race
Dette gir en resultatliste med stor spenning for hvordan resten av uken utvikler seg.

Vårt flotte vertskap i Bergen har ikke bare sørget for at vi har 21 flotte knarrer å seile med på fjorden, men også at det hver dag er frokost og bryggemat og drikke når man kommer inn fra en lang dag.
Vi ser frem til en fantastisk uke med mye god seiling, og å hygge oss med alle våre kjære knarrvenner

Under ligger link til foreløpig resultatliste:
http://seilmagasinet.no/resultat?regatta=1551