En liten oppdatering fra IKC 2014

På tirsdag var det klart for å se hvem som ville vinne midweek. Alle dro forventningsfullt ut med sine nye sydvester, som de også fikk bruk for. Vinden var ustabil i både retning og styrke, og regnet kom og gikk. En tålmodig regattakomite måtte dessverre gi opp etter fire timer, og det ble ingen regatta denne dagen.  Jon Perkins som da ledet etter mandagen stakk derfor av med årets midweekseier.

At det ikke ble noen regatta, ga absoutt ingen demper på stemningen under midweekpartyet.  Dette fant sted på verket som lå fantatisk til ved sjøen.  Fjorårets vinner Søren Pehrsson fikk dele ut Georg von Erpecoms perpetual trophy som seg hør og bør med en flaske fransk champagne til årets vinner Jon Perkins.
God mat ble fortært med godt drikke i samspill med knarrsanger og utdeling av gaver. Men kveldens store høydepunkt vil nok for mange være urfremføringen av Sean Svendsen`s lille teaterstykke fremført av manusforfatteren selv, Mike  og Carl-Fredrik.

Onsdagen var det Lay-day der mange av oss tok turen til flotte Rosendal i damspiket M/S Stord. Noen besteg Malmangernuten 890 m.o.h.  for å nyte den flotte utstikten , mens noen tok en litt mer avslappende tur til Baroniet Rosendal. Om man så besteg fjelltopper, besøkte baronier, nøt Bergen by eller annet, satte nok alle pris på en velfortjent pause i nydelige sommervær.

Men en dag er nok å holde seg unna knarrseilingen. Torsdagen var det igjen klart for å konkurrere i våre flotte båter.  Nå var det tid for ordentlig bergensvær, og være kjære sydvester ble igjen tatt i bruk. Det er et fantatisk syn å se så mange glade seilere ta på seg den røde sydvesten. Dessverre ble det mer regn enn vind, som ga oss kun to seilaser. Søren Pehrsson tok første plass i begge av dagens seilaser