Nils Petter Haugfos ble Norgesmester 2013

Årets Norgesmesterskap ble arrangert av Oslo Seilforening den 15.- 16Juni. 21 båter stilte til start.
Tre båter skilte seg ut i løpet av helgen og til slutt stod kampen om seieren mellom Johan Hvide (O NOR 143) og Nils Petter Haugfos (O NOR 130). Sistnevnte snek seg foran i mål i siste seilas som ble avgjørende og tok gullmedaljen. Martin Bergsbakk Holter (O NOR 14) tok bronsen.
Oslo Seilforening arrangerte et flott mesterskap i Bundefjorden, og på lørdagen var det tradisjonell NM-fest på Lille Herbern.
Båtene seilte NM med ”Trac Trac” så du kan gjenoppleve NM-seilasene her: http://www.tractrac.com/index.php?page=clubpage&id=19.

 

O NOR 140 vant Aker Brygge Cup

Dag Ivar Ytreberg vant Aker Brygge Cup som ble arrangert i Bundefjorden i helgen. Syv knarrer stilte til start. Det var en helg med svak og ujevn vind, men det ble avholdt fire seilaser på en bane hvor det var trangt om plassen med fem båtklasser i gang på samme tid. Dag Ivar i O NOR 140 var stort sett i teten fra start hele helgen, kun avbrutt av en uheldig merkerunding med mange draker involvert på lørdag ettermiddag. Erik Berg kom på andreplass med O NOR 145 og Martin Holter på tredjeplass i O NOR 14. Resultatliste her.

Torsdag seiles det superfinale på Aker Brygge og Knarrklassen ønsker Dag Ivar lykke til i kampen mot vinnere fra de andre båtklassene.

Foto: Morten H. Haugerud