ON14 tok en knepen seier Vårregattaen 2013

Vårregattaen i Oslo ble arrangert 25.-26. mai 2013, med fantastisk sommer- og seilevær. Det ble spennende og veldig jevnt med poeng- og plasseringlikhet mellom Martin og Dag Ivar og siste seilas avgjorde. Lørdagen ble meget lett vind, men en iherdig komitee klarte likevel 2 seilaser. Søndagen var det maks forhold med en lett slengende NØ som stod fint hele dagen og vi fikk 4 flotte seilaser. Spennende vinsdskift som noen hadde bedre radarøyne for enn andre ga mye underholdning.

Stor takk og mye ros til Regattakomiteen med medhjelpere!

Fin Vårregatta på Oslofjorden

Årets første regattahelg i Oslofjorden ble avholdt i helgen. Lørdagen bød på lite og svært vekslende vind, søndag var det vekslende og utfordrende men god nordavind. Seks seilaser ble gjennomført, spesielt arrangert av KNS for Knarrklassen. Stor takk til arrangør Thor Petter Christoffersen og hans mannskap.

På banen ble det tett i teten, med både like mange poeng og like plasseringer måtte ON140 og ON14 skilles på hvem som vant den siste seilasen!

Foreløpig resultatliste vårregatta Knarr

Treningsregattaer Oslo tirsdager og onsdager

Tirsdagsseilaser Oslo Seilforening – hver tirsdag klokka 18 ved Langøyene.
Stiller vi flere båter får vi egen start. Korte baner og tette seilaser.

Onsdagsseilaser KNS – 8/5, 15/5, 22/5, 29/5, 5/6 14/8 ?/9 ? – klokka 18 i Bundefjorden ved Langøyene.

Knarrklubben arrangerer etappeseiling (LINK) på onsdager det ikke er onsdagsseilas: Start utenfor brygga på Dronningen klokka 18

Norgesmesterskap

L1000504Årets høydepunkt er Norgesmesterskapet, som alternerer mellom Bergen og Oslofjorden. Her stiller over 20 knarrer på startlinjen i kamp om Norges Seilforbunds gullmedaljer og Knarrklubbens vandrepremie – NM-fatet. Seilere fra den andre kanten av landet kan få lånt båter av den lokale flåten. Knarren er den seilklassen med lengst ubrutt rekke med gyldige norgesmesterskap, siden 1954.

Fra 2020 er det krav om 15 båter på startlinjern for gyldig NM.