Lyst til å prøveseile KNARR? – Lånebåt i seilsesong 2022

I seilsesongen 2022 lanserer NKK ØST tilbud om lånebåt med base i Oslo/ Dronningen hos KNS. Tilbudet er rettet mot både erfarne seilere som vil konkurrere på regattabanen og nye seilere som ønsker å prøveseile Knarr noen ganger eller til og med en sesong.

Lånebåten ON134 er bygget i glassfiber, er godt utstyrt til regattaseiling og ble teknisk vedlikeholdt av Knarrklubben. Båten var mange år aktiv i regattasammenheng og har vunnet flere regattaer. Knarren seiles vanligvis med 2 eller 3 personer om bord. Knarrklubben tilbyr et veldig godt klubbmiljø med 20 båter på samme brygge hvor du alltid kommer lett i kontakt med erfarne Knarrseilere og vil kunne få mange gode tips underveis.

Du kan låne båten enkelte dager eller en fast dag i en halv eller en hel sesong for å kunne delta på den ukentlige tirsdagsregattaen eller i noen helger med eller uten regattatilbud.

Vi håper at tilbud er fristende for deg og dit mannskap. Ta kontakt med Lars Fredrik Haugfoss for mer informasjon om båten, låneordning og betingelser. Det vil også være mulig å kjøpe båten i slutten av sesongen.

LARS FREDRIK HAUGFOSS – telefon 977 48 348 – epost haugfos@hotmail.com